Påskhelgen (långt inlägg)

Oj nu har det gått några dagar utan något inlägg. Tänkte skriva lite om påsken.

Skärtorsdag:
Jag jobbade först hela dagen för att sen bege mig hemåt och packa åt mig och Frank för vi skulle ta bilen och åka ner till Alingsås samma kväll. Jag gjorde ett experiment som visade sig vara väldigt lyckat, nämligen åka efter vällingen när det är läggdax för Frank. Detta resulterade i att han praktiskt taget sov hela vägen ner. Så resan som brukar ta ca 6 timmar tog istället 3.40. Helt suveränt! Varför har jag inte tänkt på det tidigare???
Väl framme mötes vi av mormor och morfar som saknat Frank jättemycket!

Långfredag:
Innebar resa ner till Malmö. Denna gången var Frank vaken mestadels av resan och han tröttnade när vi hade ca 1 timme kvar så då fick jag kämpa i baksätet för att roa honom.
När vi var framme så var det lek med kusinerna som gällde.
Något riktigt häftigt hände oxå! Frank tog sina första steg!!! Fem små söta steg mellan mig och Anders! Jag blev typ i extas och skuttade runt. Sen försökte vi få det på film för Daniels skull men då vägrade han och ville inte mer på hela helgen så vi får väl sen när han känner för att göra det igen :-/

Frank trivdes direkt nere i Malmö, så mycket nytt att utforska...


Kusinerna Molly och Ida


Fina Molly eller som Ida kallade henne...Lilla M...


Franks absoluta favoritplats i trädgården, här kunde han stå länge och plocka sandkorn.


På väg till lekparken! (Frank gick såklart inte hela vägen utan åkte vagn)


Morfar och Frank


Molly var jätteduktig och åkte rutschkana alldeles själv.


Sen blev det studs på studsmattan med moster.


Molly var oxå med...


...och även Ida studsade!


Taget strax efter Frank tog sina första steg och jag försökte febrilt få honom att göra det igen men han vill bara sitta...


Bus med moster i soffan...


...Ida busar med Farfar (Franks morfar)


Påskafton:
Hela familjen åkte ner till Turning Torso och promenerade i solen, shit vilket härligt väder det var! Jag riktigt längtade till min semester i juli. Sen åkte vi hem och grillade lite korv. Frank han åt för glatta livet, tror jag gav honom 1,5 korv.
Det märktes på Frank att han gillade sin kusin Molly (de skiljer bara 8 månader mellan dem) för han hängde efter henne lite och puttade henne på sin nalle puh bil och hade lite kryptävling (fast Molly kan ju gå iofs). Han klappade även lite på henne när han kom nära. Självklart gillar han sin andra kusse Ida oxå men hon är ju lite äldre.

Turning Torso


Mammas tuffing


Frank och Morfar myser vid havet.


Det fläktade skönt vid havet.


Mor och son


Close up...


Våren hade kommit lite längre i Malmö!


Påskdagen:
Denna dagen innebar hemresa till Alingsås men innan det så hann vi med en prommis i området för att dels spana in Ida och Mollys nya dagis och även gå till skogen som Ida brukar gå till med dagis. Ännu en dag i den sköna solen!
På eftermiddagen åkte vi hem...och helgen hade passerat snabbare än någonsin kändes det som.

Söta


Frank han kör vrålåk idag.


Frank får känna på Idas sten som hon hittat.


Mamma och Frank i skogen.


Frank gillade att sitta och rota i jorden i skogen.


Annandag påsk:
Jag bestämde ganska snabbt att jag och Frank skulle åka hem till Västerås när det var dax att natta Frank vilket innebar att vi fick en hel dag till med mormor och morfar. Även bror Anders dök upp. Pappa han var så himla snäll så han städade vår bil invändigt vilket den var i desperat behov av. Sen hjälpte han mig att smörja barnvagnen för den gnisslade lite.
Vi tog loss alla hjulen och gjorde rent och fint så nu känns vagnen sommarfin!
Runt 18.30 satte sig jag och Frank i bilen och reste hem till pappa Daniel igen. Frank sov hela vägen igen och det tog ungefär lika lång tid hem (glömde säga att jag slapp stanna en enda gång på både ner-resa och hemresa, så skönt!).

Har ca en miljon (känns det som) fina bilder till som jag inte lagt upp. Det blir lätt så när det finns 4 olika kameror som dokumenterar våra träffar :-))

//Annika


Lekparken igen!

Nu är det dags att blogga igen, senaste veckan har jag varit lite upptagen, dels med Frank och dels att vi har brassarna här nu inför vårt event nu till helgen, startar faktiskt imorgon torsdag. Ska bli skoj, finns ryktet om att jag ska gradera igen, jag vet inte om det blir så men jag har fått order av min lärare att knyta ett nytt rep, denna gång blir det ett blå-gult rep. Så om jag kommer att gradera så är det så bara 3 grader kvar till Mestre! Men dom tre graderna kommer nog ta en livstid. Iaf att bli Mestre, har för mig att det bara är en som blivit det utanför brasilien ännu som inte är brasse och det är en ifrån Israel, men sen har ju han ca 1000+ elever under sig med.

Hur som helst, vi vår hemma hos Jens och Bea en sväng igår och där fick Frank leka lite med byggklossar som Bea köpt till deras kommande.

Tagen på deras köksgolv under tiden pappa snackar lite med Jens och Brassarna, vi har två här för tillfället men väntar oss en 4-6 st till för helgen här.


Tagen idag i soffan i väntan på lunch, pappa satt och såg Discovery på tv för att sedan röjja lite disk.


Idag fick Frank lite rester ifrån igår, han har ju varit så duktig de senaste dagarna och ätit samma mat som mamma och pappa nu, och han äter det med sån glädje så jag tror han föredrar detta istället för sin burkmat.
Han fick pappas pannbiff med kokt potatis och gräddsås, lingonsylten får vänta ett tag till eftersom det är så pass mycket socker i den.


Vid mamma och pappas bil i väntan på att pappa tar ut vagnen för en tur till lekparken.


Kolla så duktigt han står själv i lekparken i sandlådan. Nu är det nog inte långt kvar fören han vågar ta ett par kliv frammåt. Så länge han inte kommer på att han står så går det jättebra, men så fort han kommer på det så ramlar han. Lite som i hjulben & gråben, gråben springer ut i luften ifrån en klippavsats men ramlar ju inte ner fören han märker att han är i luften.


Vi tog med en hink och spade, samt 2 st leksaksbilar. Här står han och stoppar in smågrus i hinken som han nog ville ha med sig hem igen.


Ännu mer småsyen som ska in i hinken.


Lite bilder ifrån lekparken.




Här hade pappa byggt ett sandslott som inte fick vara kvar i livet allt för länge.



Jag byggde ett till som tog en stund att upptäcka i och med att han var i full fart med att stoppa en stor sten i munnen. Men när han väl fick syn på det vart det fart på lille Frank.


Som sagt!



Vi gungade dessutom en hel del, så fort gungan stannade började Frank sparka med benen och gnälla, han ville ha massa fart hela tiden, när det gick som fortast så hade han ett konstant leende på munnen.



Vi sparkade även boll, varje gång han kom i närheten av bollen började han andas högt och snabbt, han blev så uppghetsad så han stampade lite i backen med de små fötterna inför varje gång han sparkade på bollen, och sen snabbt efter den för att upprepa det hela. Tog inga kort eftersom jag behövde hålla i honom hela tiden.
Samma med klätterborgen, där skulle han upp och ner, stannade och pratade med en tjej som var drygt över året och sen vidare över någon nätbro till andra tornet och sen ner och upp där rushkanan fanns, att åka rushkana var otroligt roligt och det skulle göras om och om igen, leendet gick ifrån öra till öra varje gång han kom ner i rushkanan. Tyvärr inga kort på detta heller eftersom jag då behövde hålla i honom hela tiden i denna klätterborg.

//Daniel

Man tar den tid man har...

...när man inte är mammaledig längre. Efter middagen åkte Daniel på träning och då passade jag och Frank på att gå ut och gunga. Men det var en trött kille jag hade med mig (vi gick ut ca 1 timme innan nattning) så han blev inte så glad som jag trodde han skulle bli när vi väl kom till gungorna.

Mamma, jag är trött...


Spanar på några barn som var ute och lekte...


Gung-gungeli-gung, gung-gungeli-gung!


Som sagt...trött kille...


Softade lite i den stora gungan oxå.


Morsan flinar upp sig, och Frank, han är mer intresserad av sina fingrar än att titta in i kameran...


Det var vår kväll i lekparken det...längtar redan till min semester för då ska vi gå och gunga på dagen när Frank är pigg och sprallig!

//Annika

Vår på Djäkneberget!

Jon och Tina hörde av sig idag och sa att de skulle en sväng till Djäkneberget med sina grabbar. Vi ville ju såklart hänga på för att få se lille August för första gången. Sicken härlig stund det blev. Nu är våren verkligen här och man bara njöt!

Här kommer en massa fina bilder från idag!

Ute och spatserar i skogen med pappa.


Han börjar bli rätt stadig när man går och bara håller i en hand!


Men det går fortast när man får hålla i båda :-)


Spanar på kottar!


Charlie jagar pappa Jon


Sist Frank var på den här gräsmattan var i början på juni förra året och då var han inte gammal och vi träffade mammor i maffian som inte ens klämt ut sina små då. Tänk va tiden går...


Här sitter en pojk som nog önskar att han kunnat gå för man riktigt såg på honom hur mycket han ville vara med och sparka bollen med Charlie, Jon och Daniel...men snart så!


Han fick vara med och sparka lite även fast man inte riktigt kan gå :-)


Mammas duktiga prins!


Fast ibland måste man ta en paus och bara hänga fast i mammas ben en stund...


Mammas hjärta!


Frank hade med sig lite leksaker och här sitter grabbarna och dividerar om vem som ska ha vilken bil. Om Charlie fick välja så skulle han nog vilja ha båda två ;-) Sötnosarna!


Tittut!


När solen började gå ner var det dax att byta ut kepan mot mössan så man inte blir snuvig.


Frank och bollen!


Första mötet med nytillskottet!


Det senaste tillskottet i grabbgänget, August! Sååååå liten och sååååå söt!


Efter en sån här härlig dag så kan man ju bara konstatera att det är helt underbart att våren ÄNTLIGEN är här!!!

Just det ja, måste ju även berätta att Frank utökat sitt hollywoodleende! Två tänder till vill visst vara med och leka. På varsin sida om framtänderna upptill kommer de!

//Annika

Två dagar i ett inlägg, ÖF och vårstädning.

Jag bloggar inte lika frekvent som Annika men jag försöker få med lite mer bilder istället när det finns möjlighet.

Igår fredag så tog jag med mig Frank till ÖF på Odensvi, där hade han varit förut med mamma så han kände nog igen sig. Vi hade det roligt, jag fick en tour av en av fröknarna och Frank lekte genast på med en massa leksaker som han drog fram. På ÖF hade vi dessutom sångstund, pappa kände sig lite ringrostig på barnsånger men det gick bra efter ett tag, de var inte så svåra.

Frank gillade verkligen den blåa hästen.


Han ser lite busig ut, ungefär som pappa själv när han var liten, jag vet att jag har något kort någonstans där jag själv står så här med öppen mun.


Och givetvis så går det inte att leka utan att stoppa något i munnen, han gnagde ett tag på öronen där innan han gick vidare emot byggklossarna av trä som fanns där.


Han var dock väldigt duktig på att stapla byggklossarna, till och med så fröken blev imponerad, men vi har ju övat en del hemma så finmotoriken blir bättre hela tiden. Pappa pekade på en kloss och sen pekade jag var den skulle någonstans och sen så la Frank dit den dit pappa pekade. Väldigt duktigt, men ibland så vill man bara slicka på klossarna.


Idag lördag har vi haft vårstädning, Annika fixade lägenheten medena pappa Daniel rensade förrådet och fick åka hela 3 vändor till återbruket, skönt att bli av med en massa skräp som bara ligger och tar plats. Frank var förståss i lägenheten med mamma, men det hindrade inte att ta några bilder på bustrollet.



Pappa hade ju dessutom dammsugit balkongen i veckan här så både Molle och Frank uppskattade detta, tror dessutom mamma gjorde det eftersom hon då slapp ta den idag.



Han gillade verkligen att leka på balkongen Frank, han har ju aldrig varit där ute och härjat, så det var ju givetvis spännande.



Väl inne igen har ju grabben en uppsjö av leksaker så det finns alltid något att göra, den bästa för nuet är en Clown som han ständigt leker med, en sån där som är uppdelad i sektioner och sen trär man på dem på en pinne.
Han är väldigt vass på den, från början var det inte så lätt och missade nog 9 av 10 ggr, nu sätter han dom nog nästan 10 av 10. (Fick dock inte med någon bild när han leker med den nu)




Han nya ställning är att sitta på knä och leka, vilket vi tycker är väldigt gulligt!


Mvh Daniel

Mina grabbar är på ÖF. Behöver jag ens näm...

img_6787 (MMS)

Mina grabbar är på ÖF. Behöver jag ens nämna att Frank har saknat det?! Tycker bilden säger allt!


Hur ska man kunna fokusera på jobbet när m...

img_1919 (MMS)

Hur ska man kunna fokusera på jobbet när man får en sån här underbar bild av Daniel! Gud va jag älskar min son!


Promenad med Pappa och...

...och en liten tur till lekparken.

Idag vaknade Frank runt 5 tiden och ville inte somna om, inte bra för mig eftersom jag nog inte kom i säng fören 01:30 tiden. Trodde jag skulle få sova till närmare 7-tiden iaf.

Jag åkte iaf och fick dom nya sommardäcken, väldigt fina, så nu lär man inte behöva köpa ett par sådana på ett par sommrar hoppas jag.

När jag kom hem så var Frank i full fart med att äta frukost, eller ja sin andra frukost. Mamma är hemma idag ifrån jobbet pga sjukdom så det underlättade däckbytet en del.

Sen fick Frank sova middag med pappa, jag behövde en lur jag med. Sen lunch och ut till lekparken.


Denna bild är från igår, Frank och pappa var på tryckeriet och beställde nya capoeira tröjor till vårt event i påsk.


Han ville inte riktigt ge någon bättre bild, vägrade kolla in i kameran.


Full fart i gungan, himla skoj!


Sen kom en sån här körandes och ställde sig precis vid lekparken för att lasta bort lite granris. Det resulterade i nästa bild på Frank!


Det gick som sagt inte få Frank att släppa blicken på traktorn.


Sen fick Frank leka lite i borgen med, det var dock inte lika skoj som att sitta på gräset eller i sandlådan.


Först ville Frank inte sitta i den stora gungan, men så fort det tog fart så blev det en annan femma.


Då var det genast roligare, än om vinden blåste en del i ansiktet så man fick kisa med ögonen!

Första koppan? Frank har fått den misstänk...

img_1943 (MMS)

Första koppan? Frank har fått den misstänksam prick på ryggen precis vid blöjkanten. Märkte den igår och idag är den större :-/...jaja, är det vattkoppor så är det lika bra att få det överstökat. Förresten, håll tummarna för att vi får en kräkfri dag idag!


Ska det aldrig ta slut? Efter en kräkfri d...

img_3013 (MMS)

Ska det aldrig ta slut? Efter en kräkfri dag igår så trodde vi att Frank var på bättringsvägen, men idag har han sovit nåt enormt mycket och när vi provade att ge honom riktig mat igen så spydde han upp allt igen. Så tillbaka till majsvällingen :( Jag tror i och för sig att han spydde för att han mage inte var van. Vi hoppas på en bättre dag imorgon...


Ingen rolig fredag

Trodde den värsta smällen ifrån magsjukan var över nu hos Frank, men icke!
Efter mamma hade gått till jobbet så kom det en jättespya i sängen där han låg med mig, genast upp och skölja av både honom och pappa. Sängen fick vänta en stund. Som tur var blev bara handduken och två örngott påverkare.

Senare så käkade vi lunch, en dl gröt som inte var fullkorn, samt en mellis som utfyllnad.
Det gick jättebra och efter en stund så tog både Frank och pappa en tupplur i den nybäddade sängen. La ut ny handduk och skydd under den.

Vi sov gott och vaknade, sen gick vi in i vardagsrummet och såg på lite tv, varken Frank eller pappa var så pigg.
Väl i min famn i soffan så spydde Frank återigen grotäska mängder spya. fick hålla i honom och klämma ihop med benen och ha en hand framför munnan på honom så allt skulle hamna på oss och inte soffan igen, eller mattan för den delen. Sen in i duschen igen och skölja av både Frank och pappa, igen!

Så det var förmiddagen idag, får se vad eftermiddagen har att erbjuda, han börjar nog bli hungrig igen så vi får gå tillbaka till majsvälling igen, det är nog bäst för den lilla magen.

Dock så bajsar han pölar av bajs i blöjan, hör nu när jag skriver detta hur det bubblar till, så ska byta på honom på en gång innan jag fortsätter skriva nu....

...så, då var det gjort. Lika bra för alla dessa blöta bajsar han lägger går igenom blöjan på kläderna direkt om man väntar för länga. Och som Frank har bajsat och spytt denna vecka så har han knappt nå kläder kvar snart, tur att vi har tvättid imorgon kväll.

Lite bilder på vår sjukling!

Här är Frank inte på glatt humör efter ha spytt två ggr idag.


Här sitter han minuter innan han lägger bajsen jag pratade om ovan. Leker med skohornet.


Här är vår Prins lite gladare iaf, pappa lyckas busa upp ett leende.


Här skulle han promt ta pappas telefon, vilket han tyvärr inte fick.

Daniel som bloggar om gårdagen/natten



Ok, en lång kväll/natt igår. Det började med att Frank ramlade ut ur vår säng igår och slog huvudet (den är ganska hög). Jag ringde Sjukvårdsupplysning för att få reda på vilka symptom hjärnskakning har. Yrsel, trötthet, kräkningar m.m. Kl 19 igår började Frank spy, dock ska nämnas att han har två kompisar som är magsjuka nu som han n...yligen träffat. Hur som helst så spydde han en gång till runt 22:00 och då åkte vi in på akuten. Läkaren där kunde testa pupillerna hur de vidgas och så men eftersom magsjuka-frågan låg i bakgrunden så kunde man varken säga bu eller bä. Så vi fick välja, skriva in honom över natten och ha en läkare som tittar till honom varannan timme eller åka hem och göra det själv. Vi åkte hem och jag klev upp varannan timme och målet var att få honom klarvaken så han inte visar tecken på trötthet och så. Efter natten så visar det sig att han inte verkar ha hjärnskakning utan det är magsjuka för allt som han får ner kommer upp. Så nu portionerar jag ut ca 2 matskedar vatten var 5 min i 30 min och sen inget alls på 30 min, sen om igen med var 5 min. Happy days!

Vilken dag....puh...

Dagen börjar med att jag kliver upp och lämnar mina söta pojkar sovandes i vår säng och går och duschar, en stund senare hör jag ett duns och tänker för mig själv "va gör grannarna då?" men bara någon minut efter det så står Daniel i dörren med en gråtande Frank. Då har han krypit över kanten på sängen och ramlat ner på golvet :-(
Detta har varit en av mina rädslor eftersom jag vet att Daniel inte vaknar lika lätt som jag gör så fort Frank rör sig eller gör nåt ljud, så vi bestämde att när jag kliver upp så på morgonen (oftast är ju Frank vaken vid denna tiden) så ska jag flytta tillbaka Frank till sin säng. Better safe than sorry...
Men Frank var faktiskt rätt så lätt att trösta och han verkade inte så traumatiserad av händelsen.

Sen skjutsade pojkarna mig till jobbet...stress, stress, stress på jobbet...sen gick jag hem.

Och precis när Daniel står och gör kvällsvällingen och jag och Frank sitter i soffan, så börjar Frank helt plötsligt att spy som en dåre. Massor kommer upp och han blir såklart ledsen, både han och jag är dränkta i spy så in i duschen med honom. Efter duschen så var han som vanligt igen, verkade inte speciellt medtagen så jag hoppas febrilt på att detta bara var nåt tillfälligt så att han inte åkt på magsjuka eller så.

Bilden är tagen av Daniel igår på hans första pappalediga dag när han och Frank promenerade för att möta mig efter jobbet.



//Annika

Fick denna underbara bild av Daniel idag p...

img_2519 (MMS)

Fick denna underbara bild av Daniel idag på jobbet. Vilket smile! Mitt mammahjärta bara smälte...


Mammaledig? No, not anymore...in i ekorrshjulet igen...

Jaha...då sitter man här och ångesten är på topp. Klockan är efter 22 och jag borde sova för imorgon ska jag kliva upp och gå till jobbet...något jag inte gjort på 11 månader...
Idag har varit en jobbigt dag, jag har slitits mellan att vara förväntansfull för morgondagen och nästan gråtfärdig för min och Franks tid är över (ja, jag vet att det låter som om vi inte kommer ses mer, men det är inte så jag menar, jag menar...min och Franks alldeles egna tid där det bara är vi två. Skulle man skaffa ett syskon längre fram så blir det ju lixom inte samma sak när man är mammaledig igen...lång parantes).
Idag har allt känts som om det är sista gången på nåt konstigt sätt...asjobbigt. Sista gången jag ger honom lunch, sista gången vi åker vagnen mitt på dagen, sista gången jag ligger bredvid honom och tittar på honom när han sover sin eftermiddagslur. Och ja, jag vet att jag kommer få göra detta på helger och andra röda dagar men min hjärna fattar inte det...den säger att det är slut och det är det som är så jobbigt...

Så nu har jag klagat av mig över hur ledsen jag är över att jag inte får vara mammaledig mer :-(

Jag vet att imorgon när jag varit en dag på jobbet så kommer allt kännas bättre...

Jag är ledsen för bloggtorkan som varit under några dagar...mest för att jag känt att det varit jobbigt för mina sista dagar gått så fort, men även för att jag haft noll ork att blogga.

Här kommer en sammanfattning av fredag, lördag och söndag.

Fredag

Vi blev hembjudna till Sara och Felix för jag och Pernilla hade våran allra sista dag som mammalediga, och ni som är mammalediga vet att vi använder varje ursäkt för att få fika ;-)

Här kommer lite underbara bilder som Frida knäppte på småttingarna med sin grymma kamera!

Mammas finaste!



Denna ska definitivt framkallas! Så fin!



Frallepalle och Viktor i bakgrunden.



Mamma och Frallis (kolla den söta lilla tjockismagen)



Hur gulligt är inte detta då, två grabbar som grejar.



Här kan ni se vad de stod och pillade på, mycket rolig grej.



Felix har det häftigaste soffbordet!



Än så länge har det sett ut som att det bara varit Frank och Viktor på fikan men vi konstaterade att Viktor gillar Frank för han hänger gärna efter honom. Han vill väl hänga med den äldre häftige killen ;-)

Här har Lexie och Tove oxå hittat till soffbordet.



Hela järngänget! Lexie, Felix, Tove, Frank och Viktor. Jättefint kort! För att få alla att titta mot Fridas kamera så står det 4 mammor bakom henne och tjoar, klappar och ropar på de små... (man skulle haft en bild på det oxå, då skulle man nog få skratta en del)



Sen gick vi på prommis och då bjöd Sara in mig och Frank att stanna lite till (Daniel och Saras sambo Micke skulle båda på afterworkpub på Daniels jobb) så hon tyckte inte vi skulle sitta själva hemma när hon och Frida och Viktor skulle hänga (Fridas man var bortrest). Klart vi hängde på och det slutade med en supertrevlig kväll med god mat och gott vin och ett mycket bra avslut på min mammaledigthet.

Lördag

Daniel ville typ självdö när jag puffade på honom runt 10 (han kom hem runt 4 efter puben) och var så bakis så då tänkte jag att eftersom jag visste att Frida var gräsänka så messade jag henne och frågade om hon och Viktor ville hänga med till lekparken och gunga. Hon tackade ja, så vi slängde på oss kläder och traskade iväg.
Vi hade en väldigt mysig stund, grabbarna höll på att somna (Viktor gjorde det t.o.m) i gungan och morsorna passade på att käka bulle och dricka saft som Frida så fint tagit med!

Avslappnad Frank och sovande Viktor.



Resten av dagen bestod av storhandling, städ och tvätt...not so interesting...

Söndag

Idag har vi än en gång lekt med Frida och Viktor. Även Anna och Tove var med. Vi blev hembjudna till Frida på lite lek och lunch. Barnen lekte, mammorna lunchade!
Men jag tog inte en enda bild så ni får fantisera ihop nåt i era egna små huvuden.

Jag gillar att det även blev grejer på helgen med mammamaffian, det bådar gott för framtiden! Jag vill ju definitivt fortsätta umgås med dessa underbara mammor som jag lärt känna nu och då blir det ju tyvärr bara på kvällar och helger som jag har tid.



Så, det var en sammanfattning av vad som hänt under min bloggtorka. Nu får vi se vad som händer med bloggen nu när jag inte är hemma mer. Daniel har inte visat att han vill fortsätta på sistone så vi får väl se om jag kanske bara fortsätter att mobilblogga under vardagarna. Den som hänger kvar kommer märka :-)

Nu blir klockan snart 23 och jag borde verkligen sova så nu måste jag avsluta detta mega inlägg och säger...tack alla som gjort min mammaledigt helt underbar! Ni vet vilka ni är :-))

//Annika

RSS 2.0