Fotografering på Odensvi ÖF

Idag var det dax för fotograferingen på Odensvi ÖF. Igår kväll så tänkte jag att jag skulle prova tröjan jag valt till Frank (tog den med havsmotiv) men den visade sig vara alldeles för stor...så den får vi spara till framtiden. Och jag provade Villervala tröjan och den fick jag inte över huvudet på honom (den saknade knappar i halsen), verkligen jätteskumt...måste hitta på någon lösning så han kan ha den senare. Bamse tröjan visade sig oxå vara lite stor vilket gjorde att kragen va för vid och det såg inte så snyggt ut.

Så det fick helt enkelt bli en body i stl 80 som jag gillar.

Väl där så gick det jättebra under själva fotograferingen. Fast Frank fick för sig att han skulle rynka ihop hela näsan när han flinade åt den roliga fotografen. Men tillslut fick vi en bra bild och jag fick välja på plats vilken han skulle framkalla (detta var alltså som skolfoton så man får hem ett gäng i olika storlekar som man får antingen köpa alla eller välja ut några). Kändes skönt att få se direkt hur bilden blev, kommer ihåg när man va liten och inte alls visste hur bilderna blev förrän man höll korten i handen. Nice med digital kamera!

Provsmakar ÖF:s leksaker (tur att de rengör dem ofta)



Viktor va där för att bli fotad han med.



Felix oxå!



Frank checkade frippan i spegeln innan det var dax att gå in till fotografen.



Mammas sista dag på Odensvi ÖF, dvs tills hon trycker på "repeat-knappen" (förklaring för mor och far som inte har facebook. Jag skrev i måndag på facebook att min sista vecka hade börjat och att jag ville trycka på paus-knappen, då kommenterade söta mamman Emma att det tyvärr inte finns någon paus-knapp men det finns en repeat-knapp, alltså skaffa fler barn, vilket jag tyckte var väldigt fyndigt av henne.)



Imorgon är min allra sista dag...SNYFT...

//Annika

Idag var det sista gången för mamma...

...på Vallby ÖF. Frank var feberfri idag så vi drog till Vallby ÖF och lekte lite.

Ute och spatserar!



Full fart framåt!



Lexie hade med sig både mamma och pappa idag.



Denna leksaken roade unga herr Frank en bra stund.



//Annika

Vårt blötdjur...

...även kallad Frank Mikaelsson!



//Annika

UPDATE: Det var inte öroninflammation, uta...

img_6053 (MMS)

UPDATE: Det var inte öroninflammation, utan bara lite rött i öronen pga förkylningen som Frank inte blir av med. Så farbror doktor sa att vi skulle använda näsdroppar för att förhindra så det inte utvecklas till öroninflammation.


Vi är på VC för att stilla mammas oro om ö...

img_0592 (MMS)

Vi är på VC för att stilla mammas oro om öroninflammation. Jag har nämligen fått feber igen :(


Bröderna

Frank har börjat hänga efter Molle mer och mer på sistone. Helst ska han köra in hela ansiktet i Molles päls och gosa eller pilla honom på öronen. Tur att Molle har grymt tålamod för det lär bara bli värre ;-)





//Annika

En liten rymmare efter badet...ville inte ...

img_2634 (MMS)

En liten rymmare efter badet...ville inte alls ha pyjamas på sig :)


Febern är borta! Jag och Frank har tillbri...

img_2102 (MMS)

Febern är borta! Jag och Frank har tillbringat några timmar med Johanna. Det blev en prommis på Björnö följt av lunch på värdshuset där, sen åkte vi hem till oss där Frank gosade massor med Johanna. Ikväll blir det Frank och mammamys för pappa är iväg på rollspel.


Denna dagen har bestått  mest av sömn för ...

img_7220 (MMS)

Denna dagen har bestått  mest av sömn för vår lilla prins men det resulterade även i att febern gått ner till 37.5 vid läggdags :) så vi hoppas den håller sig borta nu! Idag kunde han även stå själv och klappa händerna, de ni!!!  :)


Igår kväll fick jag feber :(  jag har sovi...

img_1832 (MMS)

Igår kväll fick jag feber :(  jag har sovit oroligt hela natten och har ännu mer feber idag :(


Det händer grejer!!!

Idag när vi var hemma hos Emma och hennes goa ungar och lekte så hände nåt himla kul! Jag ställde Frank upp efter ett blöjbyte och märkte då att han stod kvar helt själv! Testade flera gånger och gång på gång kunde han stå helt själv!

Testade ännu mer när vi kom hem och han kunde även då, så när Daniel kom hem så filmade vi det hela! Vår lilla plutt är sååååå duktig! Undrar om det dröjer så länge till tills han börjar gå...kanske t.o.m inom en vecka *blink, blink* (innan jag börjar jobba).



Idag var vi även en sväng på jobbet, och det var nog bra för mig mentalt för ångesten krympte lite...

//Annika

Sista gången på Vallby ÖF?

För de som inte vet så är nästa vecka min allra sista vecka som mammaledig. Jag har sån enorm ångest och mår faktiskt lite dåligt av detta. Tänk er själva hur jobbigt det är när ni haft semester i en månad, gångra det med elva (Frank kommer vara 11 månader när jag börjar) så vet ni vad jag känner. Jag känner mig så himla kluven, en del av mig är jättelycklig att Daniel vill vara hemma med sin son men den andra delen sörjer att min tid med Frank är över...Men jag intalar mig själv att när jag väl är tillbaka på jobbet så kommer allt kännas bättre, men det är ändå jobbigt innan :-(

Så idag åkte vi till Vallby ÖF (kanske för sista gången, för mig, inte för Frank) och var med på sångstunden. Jag hoppas verkligen att Daniel fortsätter att gå på öppna förskolan för nu börjar Frank verkligen visa intresse för visorna som vi sjunger, idag kunde han knappt slita blicken från fröken som sjöng och gjorde roliga rörelser.

Efteråt blev en bus i lekrummet och sen lunch.

Hela barnaskaran.



För en gångs skulle förstod Frank att man måste hålla i sig och han lyckades faktiskt gunga fram och tillbaka några gånger.



Idag har jag min andra fina tröja från Me&I på mig! Det är spindlar på så självklart sjöng vi imse vimse spindel idag (Erik hade oxå sin spindeltröja på sig, grabbarna va så tuffa så).



Vår egna lilla pepparkaka har kommit hem oxå, efter 6 underbara veckor i Thailand med mamma och pappa. Lexie, vi har saknat dig skruttan!



Lunchdax!



Frank somnade såklart i bilen på vägen hem och jag lyckades släpa upp honom utan att han vaknade och lägga honom på en filt på golvet. När jag tittade till honom så märkte jag att han låg och sov med öppna ögon (trodde först att han vaknat, men icke), skitläskigt såg det ut. Bilden blev kanske inte så bra för när lampan från kameran lyste i ansiktet på honom så drog han ihop dem lite...



//Annika

P.S. Vill bara dokumentera för min egen skull att vi har en liten grabb här hemma som klappar händerna för fullt och vinkar som en tok, helst omvartannat...Vink, vink, klapp, klapp, vink, vink, klapp, klapp...så håller han på. Jag kämpar för att kunna dokumenter det hela men när kameran kommer fram så vill han hellre pilla på den :-/

Här har vi en trött Frank, varje gång jag ...

img_2464 (MMS)

Här har vi en trött Frank, varje gång jag försökte sänka ryggstödet och lägga honom ner så vaknade han till och grät så jag lät honom somna in ordentligt innan mitt sista försök. Ser inte så bekvämt ut eller vad tycker ni?


Ibland är min kära sambo lite disträ...hit...

img_5001 (MMS)

Ibland är min kära sambo lite disträ...hittade just påsar till använda blöjor i skafferiet bredvid pastan. Hur tänkte du här älskling?


Trummisen Frank

Nu har vi hittat ett jobb till Frank där han får utlopp för allt sitt trummande som mamma och pappa får nytta av :-))




Han provsmakar även lite för att se om han lyckats få det mörare :-P

Sen behöver jag hjälp av er mina trogna läsare! Nästa vecka ska Frank bli fotograferad (typ skolfoto) och jag kan absolut inte bestämma mig för vad han ska ha på sig... Jag har tre alternativ och jag skulle vilja höra va ni tycker.



Nr 1: Med Bamse på magen
Nr 2: Havsmotiv från Blingo
Nr 3: Färgglada från Villervalla

Vilken tycker ni? (Kan understryka att jag vill helst ha någon som framhäver Franks blåa ögon)

Thanks for the help!!

//Annika

Idag har jag på mig min fina tröja från Me...

img_6758 (MMS)

Idag har jag på mig min fina tröja från Me&I! Sitter som en smäck!


Bananmonstret Frank

Här kommer en liten film på bananmonstret Frank. Lyckades även fånga tre andra roliga grejer på filmen, kan ni se vad?



Idag är han righty som sin pappa, använder inte alls sin vänsterhand, till mammas förtret :-P

(rätt svar: Han vinkar, säger mamma och pekar nästan på lampan)

//Annika

Frank testade asfalten utanför oss, den va...

img_1049 (MMS)

Frank testade asfalten utanför oss, den var godkänd att gå på! :-)


Prommis i vårsolen!

img_6826 (MMS)

Prommis i vårsolen!


Är på avtackningsfest för Marcus! Vi komme...

img_2520 (MMS)

Är på avtackningsfest för Marcus! Vi kommer alla att sakna honom! Skönaste gänget!


Idag har vi hälsat på lilla Elin.

img_1206 (MMS)

Idag har vi hälsat på lilla Elin.


Idag har vi hunnit med sångstund på ÖF, pr...

img_6854 (MMS)

Idag har vi hunnit med sångstund på ÖF, promenad med 2 mammor och sen kom morfar på blixtvisit! Det blev en lunch och lite bus med Frank sen åkte han igen. Hoppas det inte dröjer allt för länge tills vi ses igen (missade helt att fota idag så det fick bli en bild på mig och Frallepalle!).


Update från kryparkungen

Daniel kom ut från sovrummet skrattandes och sa "du måste se hur han ligger nu".

Jag hittade honom såhär! Hehehe...det är sant, barn förgyller ens liv!
Se så fint han ligger med fötterna i kors ;-)
Kan även tillägga att han var alldeles svettig i håret när jag vände på honom, varmt under täcket...hehehe...



//Annika

Kompishäng och matvägran

Häromdagen skickade Frank sms till några av sina vänner och frågade om de ville komma och leka med honom idag. Flera stycken tackade ja, så det var bara för mamma att fixa ordning härhemma för en storm av busiga bebisar (tänk att om mindre än två månader så är Frank inte längre en bebis!!!), vilket hon gjorde gladeligen eftersom alla bebisarna följdes åt av mysiga mammor.

10.30 anlände gänget och det blev genast massa lek. Frank hade plockat fram ALLA sina leksaker och det verkade omtyckta :-)

Hela gänget minus Felix som inte hunnit sätta sig ännu.



Mammorna Sara och Anna, barnen Felix, Viktor, Freja och Erik.



Söta Freja



Frallepalle och Erik



Gullegrisen Erik



En efter en lånade kompisarna Franks stol för att käka lunch och när det sen var Franks tur (sist, gästerna först vettu) så trodde jag att han skulle vara utsvulten men icke...trots favvomaten med cous-cous och kyckling så ville han inte öppna munnen. Hmm...tänkte jag och gav honom lite pasta från mammornas lunch istället. Fick i honom lite efterrätt men även den fick tragglas. Jag drog dock slutsatsen, att Frank hade helt enkelt inte tid att äta för han hade ju så många kompisar här.

Mammas cooling



Sen blev det lek och bus en stund till. Sen gick kompisarna hem och både jag och Frank va helt slut (Frank behövde sova sin eftermiddagslur och jag hade varit vaken sen kl 5.18). Så vi gick och la oss och slocknade båda två vid ca 14.45 och sov ända tills pappa kom hem vid 16.40. Vi var trötta!!!

Efter den långa luren så va det dax för gröt och då tänkte jag igen att nu måste han vara hungrig eftersom han åt så dåligt vid lunch (visseligen åt vi mellis emellan, en halv banan). Men även denna gången vägrade han :-/
Fick inte i honom mycket... så jag la lite framför honom på bordet så han fick pilla i sig själv men det slutade med att vi hade gröt ÖVERALLT...

Jag matvägrar...vill bara gegga med gröten, inte mycket hamnar i munnen.



Mammas penicillinkur hann inte ens ta slut innan nästa grej, Frank har blivit förkyld igen :-(
På bilden har han precis nyst och det bara hängde i trådar från näsan innan jag hann fota...hahaha



Vi fick sanera både snor och gröt med en dusch, ska bli skönt sen när vi fixat ett badkar för jag tycker det är lite läskigt att ha honom på golvet med varma ledningar precis intill.

Nyduschad!



Sen måste man borsta sina fyra små tänder, ordning och reda på Frankfisen.



//Annika

Vätska

Ibland måste man hitta på nya roliga sätt att få i sin son lite extra vätska :-))



//Annika

Bakom mina solglasögon...

img_1762 (MMS)

Bakom mina solglasögon...


Jag gillar att åka kundvagn och när jag in...

img_1119 (MMS)

Jag gillar att åka kundvagn och när jag inte hade nappen i så satt jag och sjöng! Mamma och pappa njöt!


Vad tror ni vår prins drömmer om? Något ha...

img_2636 (MMS)

Vad tror ni vår prins drömmer om? Något han gör hela dagarna i hööög hastighet kanske? Varje kväll får vi lägga honom till rätta, flera gånger...vår lilla krypar-kung!


The sun is shining, but not in Franks eyes...

img_5951 (MMS)

The sun is shining, but not in Franks eyes anymore!


Idag har vi shoppat lite på stan med Anna ...

img_4224 (MMS)

Idag har vi shoppat lite på stan med Anna och Tove.


Playdate

Äntligen har vi fått träffa lite kompisar igen! Sara bjöd in oss igår till en playdate hos henne och Felix. Vi tackade ja direkt, törstar ju efter lite bebistjöt efter så mycket sjukdom.
Klockan 10.05 stod vi och hängde på Sara och Felix dörr. Senare kom även Lisa med Juni och Cecilia med Julia.
Vi hade en väldigt trevlig playdate och barnen lekte för fulla muggar.
Blev riktigt impad av lilla Juni som lärt sig ställa sig upp alldeles själv!!! Det kommer inte dröja länge tills hon går utan stöd, duktig liten tjej!

Frank vaknade kl 05.20 i morse och sov ingenting på förmiddagen eftersom vi var på nytt roligt ställe och han höll sig vaken ända till kl 14 då vi satte oss i bilen för att hämta pappa på Arlanda. Spände fast Frank i sin stol, gick runt bilen, hoppade in, pillade lite på mobilen, startade bilen och kollade i backspegel...såg då att Frank redan sov...han var rätt så trött kan man säga. Han sov sen hela vägen till Arlanda.
När vi mötte upp pappa inne på flygplatsen så blev Frank så glad att han hade ett leende på läpparna hela vägen ut till bilen. Han hade saknat sin pappa tror jag! Och nu har vi busat en himla massa härhemma.

Bilder från idag!

Frank käkade smörgås till frulle och han va helt tokig i skogaholmslimpa med gräddost, handen höll oxå på att slinka ner.



Provkör Felix vrålåk.



Mammas fartdåre...



Lilla duktiga fröken Juni



Sötnosen Julia



Dagens playdate värd, Felix (med en aningens skeptisk blick)



Mamma- och Frankmys



//Annika


We are back!!!

Usch och fy vilka veckor vi haft nu...

Frank fick ju som sagt öroninflammation som vi behandlade med penicillin och jag lyckdes först bli smittad och fick ögoninflammation som jag fick behandla med ögonsalva. Och i lördags kände jag att jag inte mådde ok och låg däckad hela dagen, söndagen var lite bättre under dagen men på kvällen blev jag sämre igen. Pratade då med min mamma som berättade att hon skulle vara ledig i 3 dagar och jag skojade och sa "kom hit då!" (Daniel skulle ju åka till Slovakien med jobbet mån-tors).

Några timmar senare ringer mamma upp igen och undrar om jag menade allvar, om hon fick komma. Klart hon fick sa jag, jag behövde ju hjälp med Frank i och med att jag misstänkte att jag fått halsfluss. Så min supergulliga mamma satte sig på tåget tidigt måndag morgon och åkte hit. Under tiden hon satt på tåget så hann jag till VC och fick konstaterat att det var halsfluss och jag fick penicillin utskrivet.

Penicillinet började verka väldigt snabbt så redan tisdagmorgon kände jag mig bättre...så jag och mamma och Frank har haft några supermysiga dagar med solsken och mamma-dotter tjöt! (Vi konstaterade att så här mycket tid tillsammans hade vi inte haft sen jag bodde hemma för ca 8 år sen)

Idag har vi även varit på BVC och jag trodde stenhårt på att Frank vägde mer än 10 kg (han vägde 9,3 vid 8 månader) men lillfisen förbränner mer nu när han kryper i MACH 3 så han låg på 9,7 kg. Däremot hade han vuxit 2,5 cm så nu kan han stoltsera med 76,5 cm. Huvudomfånget var 46,5 cm. Nästa gång han ska till BVC är det sprutdax igen och då får faktiskt pappa Daniel gå med honom för jag har börjat jobba :-(

Mamma var flitig med kameran så jag snodde hennes bilder så här kommer en del!

Mormor och Frank myste på morgonen medan mamma sov.



Lillebror och Storebror



Frank har lärt sig några knappar på bilen nu och när han trycker och den börjar spela så tittar han upp och vill ha bekräftelse varje gång på hur duktig han varit :-)



SötisFrankis i ny body från mormor!



Vi åkte bil till Hälla



På kvällen blev det bad. Frank skrattade och plaskade som en tok. (Jag lyckades inte få bort allt det röda i ena ögat när jag redigerade, har för dåligt program så det ser lite läskigt ut men han hade så underbart leende så jag kunde inte ta någon annan bild. Syrran, hjälp kanske??)



Prommis i solen innan vi skulle till BVC.



Frank sov så gott under hela tiden.



Mor och dotter (ignorera mina Angelina Jolie-läppar, har extrem nare just nu...)



TACK MAMMA FÖR ATT DU KOM! Det var verkligen supermysigt och hoppas du vill göra samma grej någon mer gång (fast jag behöver ju inte vara sjuk kanske).
Jag älskar dig mamma!

//Annika

Pappa Daniel och Frank var en sväng på sta...

img_7690 (MMS)

Pappa Daniel och Frank var en sväng på stan igår och kom hem med en ny leksak (det fanns en liknande på barnakuten som Frank gillade). Se så sött han sitter på knä när han leker :-)


Frank är frisk och jag är sjuk...ligger fo...

img_2931 (MMS)

Frank är frisk och jag är sjuk...ligger fortfarande i sängen och kl är 12.18. Bilden är tagen igår.


ÄNTLIGEN!!!

Har tempat Frank 3 ggr idag, kl 7.30, kl 9 och kl 11.45 och resultatet har varit 37.1, 37.2 och 37.1!!! Gav senaste febernedsättande någon gång inatt så nu när klockan är över två så tror jag inte den verkar längre, så det lutar åt att Frank faktiskt är feberfri!!! Vilken lycka! Vilken lättnad!

Men såklart ska jag själv bli sämre :-( Min hals gör så ont, så ont nu. Är alldeles tjock och kan knappt svälja...men vad gör det...Frank är ju FRISK! Har påbörjat behandling på mitt öga och det känner redan bättre, så det är ju bra!

Vår feberfria grabb med sin Nüby Nibbler. (som en liten påse som man kan lägga tex frukt i så kan han suga på den utan att sätta bitar i halsen, mycket smidigt)



Även fast man är feberfri så behöver man sova. Frank myser med nallen (ser ut som jag lagt dit den efter han somnat men det har jag inte, han låg och kramade den länge innan han somnade in.)



//Annika


Orkar inte blogga så mycket idag

Idag blir det ett kort inlägg.

Vi var ännu en gång på VC för jag tyckte det var konstigt att Franks feber inte gick ner. Blev undersökning, blodprov och tempen. Men läkaren kunde inte säga så mycket mer än att för att få bukt med febern så skulle Frank så ipren oxå. Sen tittade hon även på mitt öga (i typ 5 sec, kostade 140 kr) och konstaterade att jag fått ögoninflammation så jag fick en ögonsalva utskriven.

Väl hemma har vi inte gjort många knopp, känner att detta börjar slita på mig (ni kommer väl ihåg att jag väntar på min sovmorgon på lördagmorgon) dåligt med sömn, sjuk grabb, ont i ögat, ont i halsen, öm i kroppen börjar sätta sina spår. Just nu vill jag inget annat än att Frank ska bli frisk, men på andra plats så vill jag få en chans att vila mig...

Har inte fotat Frank någonting idag så det får bli en äldre bild, när han var en liten kille...minns ni?
(bodyn han har på sig är storlek 50 och är alldeles för stor, tänk att vår fina lilla pojk varit såhär liiiiiten...)



//Annika

Barnakuten

Dagen började som vanligt, jag och Frank klev upp. Blöjbyte, tog tempen (han hade 39,7), på med kläder, D-droppar och borsta tänderna. Sen gick vi ut i köket för att jag skulle ge Frank penicillin. Vi kämpade en stund och jag fick i honom det mesta, kåvepenin smakar verkligen skit så jag tycker så synd om honom.

Jag hann bara att sätta mig för att glutta lite på min dator vid köksbordet medan jag hör att Frank bajsar, när jag sen tittar på Frank för att se om han är klar så sitter han och skakar och läpparna är blåa. Så in till skötbordet och ta bort bajset och Frank fortsätter skaka. Då ringer jag Daniel som säger, ring VC. Så jag ringer VC och efter min beskrivning så skickar de en remiss till barnakuten. Så jag ringer upp Daniel igen och ber honom komma hem.

Så iväg till barnakuten där vi får träffa en sköterska som frågar lite om va som hänt och tar tempen på honom. Jag hade ju inte hunnit ge någon alvedon till Frank för jag ville inte ge det i samband med penicillinet för då spottar han bara ut det så vi fick alvedon där att ge honom. Hon mätte även syreupptagningen i blodet som var bra.
Vi fick sitta ner och sen kom en läkare och gjorde en undersökning och sa att en sköterska skulle komma och ta ett blodprov oxå. Vid den här tiden började Frank bli rätt gnällig för han va så trött så jag och Daniel gjorde vårt bästa för att roa honom i undersökningsrummet.
Sköterskan kom, stack honom i fingret och sen va det jättespännande med det lilla plåstret som satt på, han lixom satt och skakade handen och förstod inte riktigt att det satt fast.

Sen kom läkaren igen och sa att blodprovet var normalt och att vi inte skulle oroa oss. Han hade antagligen bara fått feberfrossa hemma när läpparna blev blåa men läkaren ville utesluta att det inte var feberkramp.
Så vi fick åka hem igen, efter 2 timmar...

Sen på eftermiddagen efter andra dosen penicillin så gick vi och la oss. Både jag och Frank somnade och jag vaknade 2,5 timme senare. Frank sov vidare i 1 timme och kvart till. Lille plutten måste bli av med febern.

Mammas lilla sjukling vinkar till kameran



Om det inte blivit en tur till barnakuten idag så hade jag faktiskt tänkt ringa VC ändå och fråga om mitt öga (jag vet att jag sa att min egen hälsa inte är viktig men ögat va inget roligt imorse) så det blev inte av det idag. Jag vet inte om ögat blivit sämre eller bättre under dagen. Det ser bättre ut men det rinner nästan mer nu...

Har tagit tre bilder idag, morgon, lunch och kväll. Va tycker ni, behöver jag söka vård?



//Annika


Öroninflammation

Idag har Frank blivit sämre...febern har gått upp nåt enormt och jag tempade honom på 40 grader som ni såg i inlägget innan. Efter alvedon så var den nere på 37.9 men när vi bytte blöja för att lägga honom så var den uppe i 39.7 igen :-( så det fick bli mer alvedon. Sen har han sovit i stort sett hela dagen, han brukar sova 2 ggr á 1 timme ungefär, men idag har han sovit minst 1,5 timme 3 ggr.

Vi fick Kåvepenin att ge honom mot öroninflammationen i 5 dagar, och han fullkomligt hatar det...igår när Daniel gav (jag var iväg på klädparty) så satte Frank i halsen och det har satt sina spår vilket resulterat i att han är praktiskt taget omöjlig att ge.
Jag lyckades få i honom 2 ggr under dagen men den sista nu på kvällen slutade med att han spydde upp alltihop och slocknade sen...så jag ska prova imorgon med en dos till men funkar inte det så ska jag ringa VC och fråga om vi inte kan få byta till Amimox istället som ska smaka lite bättre. Just nu känns det typ inte som han får i sig så mycket för han spottar och fräser massa.

Sen har jag själv åkt på någon infektion i ögat av något slag, ögat är ömt och rinner hela tiden och när jag tittar mig i spegel och tycker själv att mina ögon är lika öppna så ser det ena trött ut...hoppas det inte är nåt allvarlig, men jag känner inte att jag orkar kolla upp det just nu när Frank är så dålig, min egen hälsa är helt enkelt inte lika viktig...

Avslutar detta trista inlägg om sjukdomar och elände med en söt film på Frank som visar vad han gör när han är mätt och inte vill ha mer mat.




Vi hoppas på att Frank är bättre imorgon, så vi kanske kan ta en prommis eller nåt...

//Annika

Just nu känns det som det går åt fel håll,...

img_6137 (MMS)

Just nu känns det som det går åt fel håll, hoppas pencillinet börjar verka snart :(


RSS 2.0