Ensam...

Nu har mina killar åkt norrut och lämnat mig alldeles ensam hemma. De ska vara borta ända till onsdag och jag vet inte hur jag ska klara av tystnaden hemma...tur att jag har Molle i alla fall.

Var tvungen att fota min prins när han sov igår...det gjorde ont i mitt mammahjärta redan då att han skulle åka ifrån mig.

 

 

 

Har blivit tvungen att boka upp mig 4 av 6 kvällar för att inte känna av ensamheten för mkt.

 

Häromdagen kom det enda som vi saknade till lillasyster, nämligen ett babyskydd. Vi valde att sälja det som vi hade till Frank för jag tyckte att det var rätt så tungt i sig. Så denna gången blev det en Brio istället som känns fjäderlätt i jämförelse. När vi öppnade paketet så ropade Frank direkt bebis och efter en stund gick han och hämtade sin docka (som han oxå kallar bebis) och satte den i stolen. Och där har den suttit sen dess. :-)

 

 

Sen var jag hos BM i morse och man ska ju inte jämföra egentligen men vi gjorde det ändå och i just denna veckan så väger jag exakt lika mkt som med Frank (min viktökning har äntligen kommit igång, + 5kg), mitt blodtryck låg på ungefär samma, magmåttet skilde 1 cm (sf 28 nu, 29 med Frank), järnvärdet ungeför detsamma. Så man skulle kunna säga att jag gör en favorit i repris. Resultatet förra gången blev ju faktiskt helt fantasktiskt!! Bilden är på tjockisen igår kväll, då i v. 30 (29+2).

 

 

De har gjort om en massa ändringar på blogg.se (den bloggportalen jag använder) så just nu går det inte att sms och mms blogga (som jag gör i 99% av fallen) så vi får se när det hoppar igång igen.

 

//Annika


Idag fick lilla skruttan (ja, svärfar vet ...

img_4899 (MMS)

Idag fick lilla skruttan (ja, svärfar vet att det antagligen är en flicka nu) present från Ryssland! Det var min ryska kontakt som var här på besök som hade med sig en present till sessan. Det är tydligen från en populär rysk saga om pojken och grodprinsessan.  Idag har lillskruttan dessutom skrämt sin mamma, hon brukar väcka mig runt klockan 5-6 med en massa bök men idag var det superlugnt...för lugnt...så runt kl 8 så blev det ett samtal till förlossningen men de rådde mest till att se till att få i mig lite frukost för hon behövde antagligen energi... Och efter det började jag känna svaga rörelser långt ner. Runt 9.30 gick jag till vilorummet på jobbet och la mig och då kom hon igång bättre, i en liten stund. Tror bestämt att lilla fröken varit lite extra trött idag. Men hon är under bevakning av sin mor!


Tjockisen har nu klarat av 70% av gravidit...

img_5005 (MMS)

Tjockisen har nu klarat av 70% av graviditeten och har 84 dagar kvar! V. 29 (28+0).


Plask, plask!

Frank missade inte en enda vattenpöl på vägen hem från dagis!


Nyklippt kille som är full av energi så de...

img_7154 (MMS)

Nyklippt kille som är full av energi så det var minsann inte det lättaste att fånga honom på bild :)


Chokladpudding...jättegott!

På mammas födelsedag bjöds det på godsaker till efterrätt :))


En liten kille som är ivrig...du får allt ...

img_1382 (MMS)

En liten kille som är ivrig...du får allt vänta 14 år till innan du får börja öva på det där min lilla prins ;)


SER NI VAD JAG SER?!?! Mina svarta fingrar...

img_3535 (MMS)

SER NI VAD JAG SER?!?! Mina svarta fingrar kanske inte är svarta länge...snart ska vi snaska på goda tomater!


Vem heter vad?!

Ännu en gång försöker Frank reda ut vad alla i hans lilla familj heter :)


Vem läser för vem egentligen?

Frank läser för mamma


Idag vid middagsbordet övade vi på Franks ...

img_5846 (MMS)

Idag vid middagsbordet övade vi på Franks efternamn. Han var riktigt duktig på att säga att han heter Frank Mikaelsson. Sen vänder han sig mot mig och säger "mamma Mikaelsson" :)) Fick rätta honom och berätta att så heter inte mamma... hehe


En trött och fet morsa...mina grabbar somn...

img_9338 (MMS)

En trött och fet morsa...mina grabbar somnade redan kl 20 båda två så jag har spenderat kvällen själv, och nu är klockan alldeles för mycket och jag borde sova för länge sen...Nu har jag i alla fall nått till v. 28 (27+1) och mini i magen har börjat flytta sig. Vid senaste BM besöket så trodde hon att mini låg tvärs över magen men de senaste två dagarna så har sparkarna som var på höger sida vandrat uppåt och idag har mina revben fått smaka på en och annan smäll...Jag gillar väl att vara gravid, antar jag, men jag njuter nog inte riktigt lika mycket denna gången. Nu vet man ju precis vad man får när allt är klart vilket gör att graviditeten inte känns lika viktig som resultatet (såklart) men med Frank var ju det en upplevelse i sig eftersom jag aldrig varit gravid innan...så vad vill jag säga med detta svammel?! Jo, att jag har 90 dagar kvar till BF, 26 dagar till semestern, 43 arbetsdagar totalt och bara 4 dagar till min födelsedag (för det hade ni väl inte glömt ;))...Slutsvammlat, over and out! God natt!


Idag var mamma, pappa och alla andra föräl...

img_3702 (MMS)

Idag var mamma, pappa och alla andra föräldrarna inbjudna till midsommarfirande på dagis. Barnen hade fixat en fin midsommarstång som vi kunde dansa runt och alla barns favorit var definitivt "prästens lilla kråka" när man fick ramla på slutet! :))


Sötnosarna fick popcorn och det var nog en...

img_4413 (MMS)

Sötnosarna fick popcorn och det var nog enda stunden på kalaset som de små vildarna satt stilla ;)


Vi är på väg på kalas hos Viktor!

img_1124 (MMS)

Vi är på väg på kalas hos Viktor!


Vår lilla sjukling som har massa feber :(

img_5860 (MMS)

Vår lilla sjukling som har massa feber :(


Den nya favoriten, kepsen från Liseberg so...

img_7292 (MMS)

Den nya favoriten, kepsen från Liseberg som han fick av mormor och morfar förra året, den ska va på hela tiden :-D


Idag har vi varit på kalas hos Tove och Fr...

img_3172 (MMS)

Idag har vi varit på kalas hos Tove och Frank hade många kompisar att leka med. Alla barnen fick lite popcorn i sin påse från fiskedammen och någon spillde ut sina...så hur får man upp dem bäst? Jo, man får såklart slicka upp dem enligt Frank, Viktor och Erik ;) Sötnosarna!


100 dagar kvar!!! Imorgon går jag ner på t...

img_0512 (MMS)

100 dagar kvar!!! Imorgon går jag ner på tvåsiffrigt. It's getting closer!!!


Kul med vatten!

Frank ville plaska med vatten medan mamma lagade mat. Läkarbesöket tidigare idag gick bra! Vi fick tid kl 14 och under dagen hann ögat bli bättre men jag visade läkaren bilder från igår och imorse så då skrev han ut Tavegyl till honom. Han fick ta medicinen för en stund sen och var jätteduktig och drack alltihop utan några problem!


Idag måste vi gå till farbror doktorn för ...

img_1040 (MMS)

Idag måste vi gå till farbror doktorn för så här kan vi inte ha det...idag kan han knappt öppna ögat :(


RSS 2.0