Sjuka familjen börjar återhämta sig...

Frank och jag är så gott som återställda nu. Franks mage krånglade lite och han har inte riktigt samma aptit som innan vi blev sjuka men han äter i alla fall, bara inte samma mängd.
Själv börjar jag oxå känna mig som människa igen, men lite yrsel sitter kvar och det känns i kroppen att man varit sjuk. Daniel har sovit bort det mesta av denna dagen, vilket jag tror är bra för honom, men trist för mig ;-)

Frank och jag tog en tripp till Maxi och det var HELT UNDERBART att komma ut och få lite frisk luft (varken jag eller Frank har varit utanför dörren sen i onsdags). Jag kände mig genast mycket piggare!

Annars har vi en liten buskille som kryper runt för det vilda här hemma och säger "dä, dä, dä" hela tiden. Jag väntar på att han ska börja peka efter vad han vill ha ;-)
Och den nya favvohobbyn är att ställa sig upp överallt. Ställa sig vid sin matstol, vid soffan, vid soffbordet, vid tv-bänken, vid skänken, vid kattställningen...you name it! Överallt!

Busar lite med Molle



Dröjer inte länge så står han här!



Förresten, mattan ni ser på bilden har funkat som lite stopp när Frank susar fram med gåstolen...but not any more...idag körde han över till andra sidan och började genast rycka i allt i bokhyllan...nu är det bara stora trösklar som stoppar honom i hans framfart.

//Annika

Molle är nu den enda som klarat sig från k...

img_1047 (MMS)

Molle är nu den enda som klarat sig från kräksjukan. Daniel insjuknade för drygt 1 timme sen...Jag känner mig fortfarande matt i kroppen och lite yrslig, Frank han mår redan bra, underbart att de återhämtar sig så fort de små!


Fy fan...

...vilken kväll/natt vi fick igår...

Varnar känsliga läsare för texten nedan...

Mitt illamående kom ju tillbaka som sagt och runt kl 20 hörde jag hur Frank hostade till väldigt konstigt i sängen när han sov, så jag gick in och gav honom nappen och rättade till honom i sängen. Jag hann bara vända mig om för att gå ut när jag hör hur han börjar spy, så jag rycker upp honom och han spyr ännu mer ståendes i sängen, jag skriker efter Daniel som inte hör mig (sitter vid sin dator med hörlurar), Frank gallskriker, så upp med honom och in på toan. Vid det här läget har han slutat spy men är helt nerspydd i hela ansiktet och skriker av rädsla.

Tillslut kommer Daniel och han tar hand om sängen medan jag duschar av Frank.
Vi sätter oss sen i soffan och jag hinner precis få en handduk från Daniel så spyr Frank igen. Sen spyr han några gånger till och Daniel ringer till vår sköterska som vi har genom Franks försäkring för att höra hur vi ska göra så han ska få i sig vätska, vid det här laget så kommer det inget när han spyr, han får bara kväljningar, magen är tom.

Vi får instruktioner om att ge 2 tsk vatten var 5 minut i 30 min, sen uppehåll i 30 min och sen samma igen och långsamt öka dosen vatten. När vi hållt på med det i ca 1,5 timme så spyr Frank upp allt vatten igen :-( Efter de så slocknar han och vi lägger honom i vår säng. Jag går oxå och lägger mig, men vid det här laget så har Frank börjat fisa så himla äckliga fisar att jag mår så himla illa. Vaknar flera gånger under natten av att det inte finns någon luft i rummet (dörren är alltid stängd för annars kommer katten in) och det stinker spya och bajs. Tillslut står jag inte ut utan flyr till gästrummet innan jag oxå skulle börja spy igen.

Daniel var uppe med Frank kl 6 och gav honom majsvälling, och vid kl 9 fick han lite till. Jag vaknade vid kl 10 och mår fortfarande illa. Frank och Daniel sov till ca 11 och när Frank vaknade så verkade han helt återställd. Vi lekte en stund i sängen sen gick vi upp och han åt en portion gröt och nu susar han omkring i sin gåstol. Insåg precis att vi behöver barnsäkra ugnsluckan för den drog han just upp :-S

Så nu hoppas jag bara att mitt illamående ska ge med sig och att Frank ska förbli frisk och att Daniel klarar sig från allt detta!

Busungen som mår bättre idag!



//Annika

Illamående...igen...suck...

Vaknade i morse och kände mig mycket bättre, illamåendet var borta och jag hade bara lite ont i huvudet. Men senare på eftermiddagen så kom illamåendet tillbaka och jag har legat pall i soffan sen kl 14 :-(
Jag vill inte vara SJUK!!! :-(((

Idag slog nog Frank rekord i sötaste sovställningen! Daniel var iväg och handlade lite och jag försökte få Frank att sova middag ca 3 ggr utan framgång. Det var då mitt illamående kom tillbaka, när jag stod och hängde över hans säng och sjöng för honom. Tillslut så orkade jag inte och gick och satte mig i soffan och tänkte att han får väl sitta/stå i sängen och leka en stund. Daniel hann komma hem och när han gick in för att se till Frank så sov han såhär:



Däckat mitt i allt! Mammas hjärta...

(Vi la honom naturligtvis till rätta så han behövde inte sova såhär)

//Annika

Status: Mycket bättre! Får lov att komma n...

img_1054 (MMS)

Status: Mycket bättre! Får lov att komma nära Frank igen! Oh joy!


Dagens enda inlägg. Jag har fått vinterkrä...

img_1033 (MMS)

Dagens enda inlägg. Jag har fått vinterkräksjukan så jag orkar inte blogga...


Fika hos Emma och Erik

Mammafika hos Emma och Erik idag!

Frank, Felix och Erik



Cutie!



Frank och Lexie



Mammas hjärta!



Se va duktig jag är!!



Väl hemma var Frank utslagen...



Idag fick jag även ett glädjande besked, jag klarade min sista tenta (om ni kommer ihåg min ångestdrypande tenta som jag satt med i en vecka) så nu har jag fått ihop alla poäng som jag behöver för min magister.

Så gott folk, JAG ÄR KLAR MED SKOLAN!

//Annika

På väg att hämta bilen, vackra Västerås!

img_1043 (MMS)

På väg att hämta bilen, vackra Västerås!


Mr Poop

Jaha...nu har det hänt, det som jag nästan kände var oundvikligt (tyvärr)...Frank har käkat kattbajs...
Som ni vet så är Molle en långhårig katt och ibland fastnar lite i pälsen på honom och han droppar det sedan lite varstans i lägenheten, inte så fräsch but what to do (kanske ska raka rumpan på honom?), i alla fall så satt Frank och lekte på golvet och vi satt i soffan. Helt plötsligt flyger Daniel upp och då har alltså Frank hittat lite bajs som han tydligen har i munnen (jag hann inte se innan Daniel fick ut det) så det blev en munsköljning och rejäl tvättning av händer och mun. Daniel blev mer skrämd än mig men efter att ha rådfrågat mamma-maffian så lugnade han ner sig. I och med att Molle är innekatt så borde det vara lugnt...

Men Daniel tycker det luktar kattbajs överallt nu men jag tror det sitter i huvudet på honom :-))

Lilla herr Poop!



Bajs luktar illa...



(bilderna är tagna när han ätit lunch och har egentligen inget med kattbajshistorien att göra ;-))

//Annika

Klockan är 03.07 och jag vill inget annat ...

img_1027 (MMS)

Klockan är 03.07 och jag vill inget annat än att sova, synd bara att Frank inte har samma planer...vi har varit vakna i 1 timme nu och det lutar åt att det blir ett bra tag till...pappa Daniel har flytt ut till soffan för att få lite sömn...


Ett steg närmre Hollywood-leendet!

Efter ha varit kass i kistan i många dagar så kom äntligen resultatet idag! Den lilla framtanden upp till höger lyser med sin närvaro! Det ser inte så bekvämt ut så jag förstår om Frank är lite grinig till och från, det skulle jag nog oxå vara...

Jag tänkte jag skulle fota men insåg snabbt att det var omöjligt för den är så himla liten än så länge så vi får ge oss till tåls lite till.

Men några söta bilder blir det ju ändå...såklart!

Sovstilen igår kväll...



Sötnosen idag, stolt över sin nya tand!



Fiiiiiin!



Har ni sett vilka vackra blå ögon!



//Annika

Kvällsdopp

Frank tog ett dopp i baljan innan läggdags. Den blinkande ankan skulle oxå vara med!



Såhär busig ser man ut när man plaskat så mycket att mamma är alldeles blöt ;-)



Blöt mamma...



Nybadad med jamis på, redo för natten! Bara välling som saknas...



//Annika

Nöjd kille!

img_0993 (MMS)

Nöjd kille!


Barnvagnsbio och framsteg

Kl 10 började barnvagnsbion idag och kl 9.45 var vi fortfarande hemma. Behöver jag ens skriva att vi typ nästan sprang dit?! Men vi hann och Anna hade t.o.m paxat soffan längst fram så vi satt som kungar idag! (för er som inte vet så brukar vi gå till Tomaskyrkan som inte ligger så långt ifrån där vi bor och ser på bio som de visar gratis och de bjuder på fika). Frank somnade ganska lämpligt i början av filmen och sov nog lite drygt halva.

Två filmsugna sötnosar, Frank och Tove.



Sen bjöd vi med Anna och Tove hem för lite mer mammatjöt och lek.

När Anna och Tove åkt hem så satt jag helt lugnt i köket och gluttade lite på datorn medan Frank crusade runt i sin gåstol i vardagsrummet och helt plötsligt hör jag hur han står i köket och rycker i sin matstol. Då har han alltså lyckats ta sig över den lilla kanten som stoppat honom innan. Jag drog ut honom och det tog bara några sekunder så var han inne i köket igen. Kan ju meddela att han hade det största leendet på läpparna och var nästan i extas för att han lyckats. Så nu måste vi verkligen barnsäkra i köket...

Kul att spegla sig i ugnsluckan!



Lilla busfrö



Ser ni faran på denna bilden??? Förutom klämrisken... (maskindiskmedlet!!!)



Sen fick vi rolig post idag! Äntligen kom fotoboken som jag jobbat på ett bra tag. Franks första 6 månader i livet! (Snart dax att göra en till från 6 månader - 1år)



Jag blev jättenöjd! Så fin så!



//Annika

Efter jag duschat hittade jag Frank såhär....

img_0981 (MMS)

Efter jag duschat hittade jag Frank såhär. Antar att han tröttnat på att gå i pyjamas och hjälpt mamma lite på traven inför klädbytet! :)


Vart tog Franks huvud vägen?

img_0979 (MMS)

Vart tog Franks huvud vägen?


Bra framförhållning eller lite för långt fram??

Idag på ÖF gick jag in och gluttade lite i det rummet de har där som de säljer begagnade kläder och annat smått och gott. Vad ser jag inte där som bara skriker till mig direkt??? Jo, ett par skridskor!
Jag står länge och kollar på dem och grubblar men jag känner att jag bara måste ha dem. Så jag köpte dem. Punkt slut.

De är storlek 29, flickmodell och jag har ingen aning om det kommer funka till Frank men de va så fina att jag inte kunde låta bli. De ser ju ut som riktiga konståkningsskridskor :-)



Annars blev det typ inte ett enda lyckat kort från ÖF idag, jag var inge vidare fotograf. Eller jo, ett som var ok...men Frank bara kollade ner i golvet på allihop :-/



Så jag fotade honom nyss här hemma istället!



Killen har skön stil när han käkar smörgåsrån :-P



//Annika

Bilder från idag

Lek på golvet med 1 miljon leksaker...



Ny sovstil...såklart!



Note to self - köp inte denna mer...Frank rynkade på näsan och sen när han nästan ätit alltihop så spydde han upp det. Inte en favvo skulle man kunna säga :-/



Ute i solen på prommis innan vår träff med föräldragruppen.



Mamma i solen!



//Annika


Bus i sängen

Frank och jag har busat i hans säng.



En sötnos tittar fram under täcket!



Visar stolt upp sina söta tänder...



...som man kan använda för att gnaga lite på sängen :-))



Mamma vill ha en puss, men det får hon inte!!! (snålisFrank)



//Annika

Helgen som varit...

Idag fyller min mamma år så, GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN MAMMA!

Bilden är från i höstas när vi promenerade ner till sjön i Ingared hela familjen.




Nu i helgen så kom 3/5 av min familj hit. Mamma, pappa och bror. Jag längtar ju alltid efter min familj så jag såg verkligen fram emot helgen. De dök upp runt 13 tiden och då fick det fika. Och eftersom mamma fyllde år idag så firade vi lite innan och jag hade gjort en tårta och framkallat en fotokalender med massa bilder på Frank till henne.



På lördagen stannade vi inne och myste och Frank fick leka med mormor, morfar och morbror.

Bus med morfar.





Dagen därpå så tog vi en prommis men det blev en kortis för det va väldigt regnigt och slaskigt ute så det var rätt så tungt att putta vagnen. Väl hemma fick Daniel hjälp av pappa att byta några eluttag som hängt väldigt löst som jag kände att de behövde fixas innan Frank blir allt för rörlig här hemma.

Mormor och Frank.



Min bror Anders och Frank.



Frank ville stå vid sin stol.



Sen åt vi pappas supergoda kalops. Efter det var det tyvärr dax för min underbara familj att åka hem igen :-(

Tack för att ni ville komma hit!!! Vi längtar redan till nästa gång!

Idag har vi bara haft en punkt på agendan och det har varit att lämna tillbaka min försenade kurslitteratur från min kurs spädbarnspsykologi. Så vi tog bussen ner på stan och sen gick vi hem. Jag vet helt slut när vi var hemma...

Frank sov så gott på vägen hem.



Väl hemma fick Frank en ny favorit nämligen smörgåsrån med lite smör på. Men han har börjat med en ny sak som inte bådar gott för bloggen, han blundar när man fotar honom.



Men såklart inte på alla kort!



När pappa kom hem sen så busade de lite i soffan.



//Annika




Inlämnad!

Måste bara skriva att nu är min ångestdrypande tenta inlämnad och jag känner en enorm lättnad (hoppas bara jag får godkänt). Nu ska jag sjunka ner i soffan och njuta av fredagkvällen!

Imorgon kommer mamma/mormor, pappa/morfar och bror/morbror hit! Längtar...

Frank just nu...



//Annika


Krig

Jag och Frank har krigat, jag ville att han skulle sova middag och han ville stå i sängen. Men efter ca 20-30 minuters kamp och en del arga tårar somnade han tillslut in...puh...



//Annika

Den underbara pussmunnen igen! Bilden råka...

img_0949 (MMS)

Den underbara pussmunnen igen! Bilden råkade bli uppochner...skumma iphone :-/


Två extra bilder från idag...

...som Anna tog på mig och Frank! Hon är så himla duktig på att fota! Tack Anna!



//Annika

Heldag med mamma-maffian

Kl 11 åkte vi hem till Pernilla och lilla Lexie för en dejt med mamma-maffian. Vi var ett relativt stort gäng idag och det var som vanligt jättetrevligt. Men Frank har väldigt svårt att somna när det är så mycket liv och rörelse runt honom så han blev supertrött och supergnällig runt 14-tiden. Någon gång efter 15 däckade han äntligen i mitt knä men då var det ju snart dax att åka hem :-/

Det var i alla fall jättekul att se att våra bebisar inte är så små längre, mycket har hänt över jul och nyår. Alla kan sitta nu och många ålar, eller försöker komma upp i krypställning. De flesta verkar tycka om att stå, vilket är himla kul!

Här kommer en hel drös med bilder från idag!

Grabbgänget!



"Stå-upparen" Frankie :-)



Racer Viktor! (Ålar i hög hastighet!)



Grabbarna är ute och går!



Charmtrollet Erik med den coola frippan!



Dagens värdinna sötnosen Lexie!



Noel som är äldst!



Viktor och Frank diskuterar världsliga ting.



Frank och Tove flörtar lite...



Viktor, Frank och Lexie posar för fototokiga mammor!



//Annika

Våghalsen...ställer sig upp hela tiden!!!

img_0917 (MMS)

Våghalsen...ställer sig upp hela tiden!!!


Stå, stå och åter stå...

Frank chockade både mig och Daniel igår!!! Han satt på sin filt på golvet bortanför soffan och lekte med en hel drös med leksaker. Jag och Daniel satt i soffan och käkade middag. Helt plötsligt ser jag ett litet ansikte som dykt upp vid soffan, hinner knappt fatta va som hänt utan får bara ur mig typ "öhhöhhö" och pekar på Frank som har ställt sig upp alldeles själv vid soffan. Daniel flög upp som ett skott och gick runt och tog honom. Vi skrattade gott sen när vi insåg hur oförberedda vi var på att han skulle göra nåt sånt...

Idag har vi varit på mamma/barn träning på feelgood och jag kan bara säga att aj vad jag kommer ha träningsvärk imorgon. Träningen var inte så jätte hård och man va lite distraherad när man hade Frank på golvet men eftersom jag inte tränat på god knows when, så kommer jag nog känna av det imorgon.

På kvällen så tog Frank ett bad och låg på golvet efteråt och ålade runt efter sina leksaker.
Mys i badrocken...




Nu när vi nattade Frank så låg han länge och små gnällde och så blev det plötsligt tyst (och alla med barn vet att tystnad = bus) så jag smög dit och kollade och hittade en fnittrandes Frank stående i sängen! La ner honom otaligt många gånger med samma resultat, han stod upp på någon minut eller två. Hopplöst helt enkelt.

Se filmsnutten själva...



//Annika

+3 cm

Idag var det dax för ett besök på BVC igen, man får ju inte gå så ofta längre :-(
Utöver den vanliga vägningen och mätningen så gjorde BM även BOEL-testet (Blicken Orienterar Efter Ljudet). Frank fixade såklart allt galant och fick en godkäntstämpel i rumpan :-)

Vikten hade ökat drygt ett kilo, från 8335g till 9395g, men jag fick hjärnsläpp och trodde den bara ökat med 60g och hann bli jätteorolig innan BM fick tittat i papprena och sett att det faktiskt var 1 kg upp och inte bara några gram. Knäpp man är ibland :-S
Han hade även sträckt på sig en del +3cm så nu kan Frank stoltsera med sin 74cm långa kropp! Så nu rycker definitivt alla kläder i stl 68. Huvudmåttet var 45cm (samma som sist).

Sen fick vi skryta lite till BM om att han kan säga mamma. För det har jag nog inte skrivit här. Innan sa han ju mam-mam-mam-mam men nu stannar han på mamma! Hon fick t.o.m höra när jag la honom på vågen och han inte tyckte om det...Frank visade även att han visste vart lampan var. BM tyckte han var jätteduktig!

Efter BVC gick vi hem till Sara och Felix för lite mamma-fika. Som numera är nyttiga fikor, för nu ska vi alla börja våra nya liv och bli smala och snärta ;-) Det var jättekul att träffa alla igen (eller ja, alla va ju inte där men de som var med) för nu var det ju ett bra tag sen och alla små bebisar var inte så små längre...

På vägen hem somnade Frank i vagnen och han sover än...han var trött kan man säga...



//Annika


Sunday bloody sunday...

Jaha...söndagen är slut och imorgon börjar en ny vecka...en vecka fyllt av ångest. Jag har en hemtenta som ska vara inlämnad på fredag och den ger mig fruktansvärd ångest så det står härliga till. Fast idag har jag fått gjort lite på den så det känns lite bättre i alla fall.

Idag har vi varit ännu en gång på badhuset och plaskat, Frank var lite tillbakadragen till en början (tror det berodde på att det var mycket barn och hög ljudnivå, till skillnad från babysimmet med lugn musik) men sen släppte han loss och plaskade och skrattade massor. Vi kom även fram till att vi borde testa lögarängens bad och kanske t.o.m Eskiltunas äventyrsbad. Hade ingen kamera med till badet idag så det blev inga bilder där...

Men innan badet fotade jag prinsen lite när han tog sig runt på golvet här hemma.
Från sittandes, till krypposition, till ner på mage, till åla sig...hehehehe...



Imorgon ska vi till BVC, sen fika hos Sara och Felix och träffa mamma-maffian. Det var ju ett tag sen nu så det ska bli riktigt kul!

//Annika

Mini-caporista?

Eftersom jag behövde plugga på min dötrista hemtenta som bara ger mig ångest så åkte Frank med Daniel på Capoeira träning idag.

Frank spanar på Jens som gör häftiga rörelser.
Mössan fick stanna på för det var tydligen lite småkyligt i lokalen.



Fick sitta hos pappa med den stora trumman.



Den var jättekul att banka på. Vår lilla trummis!



Här förvandlades han till en hårdrockare :-P



//Annika

Tema: Stå upp!

Vi fortsätter på bilden i inlägget innan. Varje morgon runt 6.30 får Frank välling i våran säng (han har då sovit i sin egen säng hela natten) och meningen är ju att han ska somna om efter vällingen (tycker mamma) men det vill inte Frank utan då ska han hålla på och ställa sig i sängen och plocka ner leksaker som jag lagt uppe på kanten på sängen.
Likadant var det i morse men när klockan började närma sig 8.30 så gäspade han så himla mycket så jag la tillbaka honom i sin säng och han somnade om, och jag...

Sen vaknar jag av att jag hör lite gnäll från Frank och tittar bort och då är han i full färd att sätta sig upp i sängen (det har han inte klarat tidigare) med hjälp av att dra i spjälorna, men han tappar gång på gång taget och hamnar på rygg igen så jag hejar på honom lite och tillslut sitter han upp och då tar det inte många sekunder innan han står. Min prins är såååå duktig.
Sen har han en nattlampa ståendes i fönstret bredvid sängen så den blir ju genast målet att ta. Han går längs med sängen och tillslut är han framme men när han ska ta lampan så ramlar den i golvet men sladden hänger kvar så vår lilla einstein tar tag i snöret och ska dra upp lampan men då glömmer han bort att hålla i sig och vips så ligger han ner i sängen igen :-)

Det är så himla spännande att iaktta honom när han tränar på sånt här för man kan nästan se förbättring från gång till gång.

Vi tränar ju även krypning för fullt härhemma oxå, igår körde vi byxlöst och strumplöst för att han skulle få bättre grepp vilket resulterade i att nu kan han åla! Går från sittandes till krypställning, men orkar inte hålla upp utan glider ner på mage och därifrån sprattlar han iväg efter det han vill ha.



Denna bloggen har ju blivit lite som en logg för mig vad Frank gör och klarar av, så jag tänkte skriva för min egen skulle att natten mellan den 30 och 31 december ammade jag Frank för sista gången. Nu är det slut med det, känns bra faktiskt. Kändes nästan jobbigare när jag bara ammade lite än att inte amma alls...who knew that! :-))

//Annika



Så här ska Frank stå VARJE morgon, han bal...

img_0865 (MMS)

Så här ska Frank stå VARJE morgon, han balanserar vid vår sänggavel. Han är en bestämd liten kille, och blir bättre och bättre för var dag på att ställa sig upp och att stå kvar!


Ibland kan jag inte förstå att jag och Dan...

img_0856 (MMS)

Ibland kan jag inte förstå att jag och Daniel lyckats skapa en sån perfekt liten person!


Idag har vi varit i Åsby på café/inredning...

img_0833 (MMS)

Idag har vi varit i Åsby på café/inredningsaffär med Anna, lilla Tove, Maria och lilla Alice. På bilden flörtar Frank med Alice som idag blir 8 resp. 9 månader! Grattis till våra små!


Klätterapa

Nyss hittade vi Frank uppe på kylskåpet, helt otroligt va de är snabba de små... *blink, blink*

Daniel är just i full färd att plocka ner honom...



//Annika

Frank kl 5 i morse, han ville inte alls so...

img_0817 (MMS)

Frank kl 5 i morse, han ville inte alls sova...synd för det ville mamma och pappa. Kl 6.30 somnade han äntligen om igen...


Moster kom, och åkte igen :-(

Jaha...nu har Anneli varit här en sväng till och jag skjutsade ner henne till tåget för några timmar sen. Saknar henne redan, gillar inte när man säger hejdå och inte vet när man ses nästa gång. Men det dröjer nog inte för länge. Jag och Frank kanske åker ner till Kalmar och hälsar på efter hon har flyttat! Annars fyller ju faktiskt Frank 1 år om 4 månader och då hoppas jag hon kommer hit igen!

Igår var vi en sväng till Erikslund och fixade en ny bilbarnstol till lill-killen! Det blev en Britax Hi-way som var nersatt med 600 kr, så jag är jättenöjd med köpet! Men vi ska vänta drygt 1 månad till innan vi byter, ska maxa babyskyddet (man får ha det fram till 9 månader). Sen ska Jon och Tina köpa det av oss. Very nice!

Prinsen var väldigt nyfiken på sin nya tron!



Vi tog även en sväng till Igor så Anneli fick se vårt nya shoppingcenter :-) Hittade en fin pyjamas till Frank då vi insett att vi inte har så många i storlek 80 och 86.
På kvällen sen så invigde vi pyjamasen (ja, jag vet att man borde tvättat den innan men ibland orkar man inte vara den "perfekta" mamman), men när Daniel gav honom välling så grät han bara och sen spydde han något enormt i sängen...tror nog all gröt kom upp. Det blev nog för mycket helt enkelt, för han verkade helt ok efteråt.

Idag hängde Anneli med på vår sista gång på babysimmet, hon tyckte nog det var mysigt och Frank sprattlade som vanligt som en liten fisk i vattnet. Tog dock inga bilder denna gången.

Väl hemma så var det avslutningsmys för Anneli och Frank för vid kl 16.10 satt hon på tåget mot Alingsås igen. Tack för besöket syrris! Alltid lika kul när du kommer och alltid lika tomt när du åkt! Love you forever!

Frank provade mammas hörlurar men när vi skulle ta kortet skulle Molle vara med så man ser hans morrhår...hahaha! (please ignore the tired mom in the background).



//Annika

Igår och idag...igen...

Syrran är tillbaka! Därav ingen bloggning igår :-)

Hämtade en något trött syster vid tåget igår runt 16. Hon hade haft det jättebra så det var ju kul!
Vi åkte hem, käkade middag, glodde lite på dumburken och somnade i soffan båda två ;-P

Bilder från igår






Franks senaste, och OTROLIGT söta, grej är att han gör en pussmun som är så go att man nästan svimmar och jag lyckades fånga den på bild (han ser lite arg ut men munnen är sååå söt). Man måste nästan se den i verklighet för att förstå...



Kvällsbad



Det är himla roligt att plaska, vårt badrum är alldeles plaskeblött när Frank är klar!



Idag ska vi åka och kolla på en ny bilstol, tänk att han redan är så stor att det börjar bli dax att byta...

Bilder från frullen
Moster matar...



Syrran skulle låna en mössa och då fick Frank en att leka med oxå, mammas sötnos...



//Annika


Frank vid kl 23.58. Så söt!

img_0808 (MMS)

Frank vid kl 23.58. Så söt!


Daniel och min nyårsmiddag! Det smakade lj...

img_0807 (MMS)

Daniel och min nyårsmiddag! Det smakade ljuvligt!


Klockan är 00.10...

HEJDÅ 2010, VÄLKOMMEN 2011!

Jag kan utan tvekan säga att 2010 har varit det bästa året i mitt liv!

2010 fick jag min viktigaste roll här i livet, innan har jag varit dotter, syster, sambo och nu kan jag även titulera mig som mamma. Kl 19.55 den 5 maj kommer jag förevigt att minnas, för då såg vår son dagens ljus och vi blev en familj. Frank är verkligen det bästa som hänt mig och jag älskar honom över allt annat, hade aldrig kunnat ana att man kunde känna sån här kärlek, helt vilkorslös och outtömlig. Skulle ge mitt eget liv för hans på mindre än en nanosekund...han är verkligen mitt allt. Den Annika som var innan, finns inte längre, hon har hamnat på sidlinjen för Frank styr mitt liv numera, vilket jag fullkomligt älskar!

Den dagen jag blev mamma förstod jag...(nu kommer nåt väldigt klichéigt)...att detta är meningen med livet!

Så med det vill jag och Frank önska alla ett GOTT NYTT ÅR!



//Annika och Frank

RSS 2.0