BVC

BVC för lilla mandis idag, tänk att hon redan är 1,5 år...

Allt gick alla fall bra och BVC sköterskan tyckte hon följde utvecklingen bra. Hon är ju inte lika verbal som hennes bror var i denna åldern men hon är ju betydligt mer kunnig på tex av och på kläder (som vi fortfarande drillar Frank på). 
Sen blev det vägning och mätning och vågen hamnade på 11,10 kg (brorsan vägde 12,04 kg vid 1,5 år) och längden var 85 cm (Frank var 86 cm) så hon är inte speciellt långt efter honom och hennes längdkurva gjorde ett jättehopp från att ha legat under medel till att nu ligga över :)
Huvudomfånget låg på 47,5 cm (Franks huvud var inte mätt vid 1,5 år men vid 1 år så hade han redan 47 cm så hans huvud var lite större).

Sen fick hon den hemska sprutan och hon blev jätteledsen, och när hon återhämtat sig och med stora krokodiltårar på kinderna så tittade hon djupt i mina ögon och pekade på sitt lår för att visa att det där gjorde ont mamma. Och då gjorde det ont i mitt mammahjärta oxå. 
Nu håller vi tummarna för att hon slipper få prickar och feber.






Mkt har hänt!!

Nu har jag inte bloggat sen 1 januari och MYCKET har hänt! 

Det började med att jag och barnen passade på att åka ner till Göteborg när mamma fyllde 60 år för att överraska henne. Och medan vi är borta så fixar Daniel ett hus till oss. ETT HUS!! Alltså, vi var på visning innan vi åkte till Göteborg, men budgivningen drog iväg så jag gav upp det...men inte min underbara sambo som fixade det till oss!
Detta fina huset i Surahammar är vårt!!
Så vi ska flytta i maj :))

Men vi var ju även tvugna att sälja vår lägenhet, något jag och Daniel varit nervösa över i 5 år. Men vi la en vecka på att rensa ut och följa stylisten från mäklarbyråns råd och bilderna som hamnade på hemnet blev superfina!



Intresset vid visningarna var svalt, men en kvinna som la utgångspriset och både jag och Daniel kände en sån enorm lättnad att vi definitivt hade varit nöjda där (med priset vi lagt ut den för skulle vi gå +-0). Men dagen efter (igår) så visade en annan intresse och det blev budgivning. Så vi slutade på 90 000 plus!! Och idag skrev vi på papprena så nu kan vi äntligen bara njuta av att vi ska flytta. 

Nu längtar hela familjen till maj!


 



RSS 2.0