SKÅL!

Det skålades hejvilt vid middagen idag! Skål!!







//Annika

Snabbingen

Nu går det undan här hemma. Börjar bli svårt att fånga henne på bild ;)










//Annika

Härlig höstdag!

Efter att ha varit isolerade i flera dagar (Amanda sen i måndags, jag sen i tisdags och Frank sen i onsdags) så tog vi en tripp till Björnö för att promenera lite. 
Kände att där var det ingen risk att barnen skulle smitta någon. 

Frank tyckte det var jättehärligt att komma ut och hoppade och skuttade om vart annat. Amanda var lite mer skeptisk och ville helst åka vagnen, inte gå...



















Första halvan var jättemysig men sen började även jag må dåligt, kände mig öm i kroppen, ont i halsen (hade jag när jag vaknade) och huvudvärk. Kunde knappt ha på mig mina glasögon för de tryckte mot mitt huvud bakom öronen (något jag aldrig haft ont av tidigare under de 4 åren jag haft dem).

Väl hemma gick jag och la mig och har känt mig knepig i kroppen sen dess...men ingen feber...

//Annika 



Franks nya koppor

Frank har fått koppor runt munnen idag...ser inte så mysigt ut. Nästan som herpes blåsor, men så är även ett annat namn för vattkoppor "herpes zoster". Jag antar att de är släkt med varann.





Ps. Det orangea runt munnen är ketchup :)

//Annika

Livet i sjukstugan

Livet i sjukstugan går vidare...

I onsdags ringer dagis och säger att Frank fått feber så jag och Amanda skyndar dit och hämtar honom (ser såklart till att Amanda inte träffar några barn eftersom hon är högst smittsam med sina koppor). 
Väl hemma har han 39,5 grader och mår inge vidare...


Hans feber höll i sig resten av onsdagen och hela torsdagen och idag, fredag, har kopporna dykt upp. Inte alls så många som Amanda men han verkar ha lite mer ont av dem. Har tex haft problem att sova nu på kvällen trots medicin. 
Men under dagen har de lekt precis som vanligt och Amanda har verkligen kommit på det här med att gå nu. Hon går mer än hon kryper och hon är jättestolt när hon kommer traskande. 















//Annika



Hemma med prickikorven

Febern visade sig visst vara mer än bara feber, igår dök det upp lite prickar över hela kroppen och hon har sovit jättedåligt i två nätter. Jag antar att hon har svår klåda. Dumma vattkoppor :(

Köpte poxcilin igår men jag tycker inte den hjälper jättemycket så i morse ringde jag VC och det finns ett recept att hämta ut i eftermiddag mot klådan så förhoppningsvis kommer hon sova bättre inatt...och även mamma och pappa ;)

Än så länge har hon inte mycket prickar i ansiktet, endast lite runt munnen. Rumpan, ben, fötter och armar är värst drabbade :(

Så nu får vi väl se om Frank insjuknar om två veckor...

Min lilla prickikorv!






//Annika

Julie

Idag har vi fått se henne...som jag har väntat! Jim och Maries lilla Julie! Hur liten och go som helst och som vanligt kan man inte fatta att våra barn varit så små. 

Hon sov nästan igenom hela besöket, men vi några få tillfällen fick vi glimta de vackra ögonen. 

Våra snoriga ungar var hemma med farmor för vi ville absolut inte ta med oss några baciller dit. 
Plus att Amanda faktiskt fick feber idag :(
Vi hoppas på att hon är bättre imorgon.





Hur go får man vara?!?

//Annika

Framsteg

Idag har lilla fröken gjort framsteg! Nu vågar hon gå mer, innan var det bara mellan mig och Daniel (eller Frank) men nu traskar hon mellan vad som helst här hemma :)

Hon börjar väl inse att det går fortare än att krypa :)





//Annika

Busungar

Hämtade mina goa busungar på dagis idag, båda var på gott humör och solen sken! Härligt!!


//Annika

RSS 2.0